ABB, "Zula 100. Yıl Klan Turnuvası"nın finallerine ev sahipliği yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) hizmete açtığı Çubuk E-Spor Merkezi, Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Zula 100. Yıl Klan Turnuvası”nın finallerine ev sahipliği yaptı.

ABB, "Zula 100. Yıl Klan Turnuvası"nın finallerine ev sahipliği yaptı
19 Aralık 2023 - 13:25

Türkiye genelinde 64 takımın çevrimiçi rekabet ettiği turnuvanın final karşılaşmaları, Çubuk E-Spor Merkezi’nde 8 takım ve 50 oyuncunun katılımıyla gerçekleşti.

Zula oyununun Topluluk Yöneticisi Ahmet Avcı, 2024 yılında Ankara’da bulunan Kuğulu Park Zula’da bir harita olarak oynanmaya başlanacağını belirterek, “Bu 67 ülkede Ankara’nın tanıtılması anlamına geliyor. Bu mutluluk içerisinde Ankara’ya geldik. 4 maçı aynı anda yaptırmak gerçekten kolay değildir fakat buradaki e-spor merkezi bunun için çok uygun.”  şeklinde konuştu.

Son 8’e kalan takımların kıyasıya mücadelesine sahne olan turnuvanın büyük finalini Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ E-Spor’u mağlup eden Denizbank Wildcats kazandı.

Büyükşehir belediyesi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, İnovatif AŞ ve YENY tarafından ortaklaşa düzenlenen turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Denizbank Wildcats 18 bin, ikinci Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ E-Spor 12 bin, üçüncü Babaların Babası 9 bin ve dördüncü Tamari Altunga ise 6 bin TL para ödülü kazandı.

Hibya Haber Ajansı
Bu haber 93 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum